Ga naar de inhoud
Entertainment

Marc-Marie baalt van Slimste Mens: 'Delen van mij eruit geknipt'

Marc-Marie Huijbregts Beeld © ANP

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts (56) vertelt in zijn podcast 'Marc-Marie en Aaf vinden iets' openhartig over zijn deelname aan de NPO2-kennisquiz 'De Slimste Mens'. De cabaretier laat weten dat hij baalt dat bepaalde fragmenten van hem eruit zijn geknipt.

"Ze hadden iets eruit geknipt wat ik echt niet zo heel aardig vond eerlijk gezegd"

Zo vertelt Marc-Marie aan Aaf Brandt Corstius, met wie hij de podcast maakt, het volgende: "Maar goed, dus ik had meegedaan en het vier keer volgehouden En we hadden net een relletje met Caroline van der Plas, dat ze iets had gezegd wat eruit was geknipt en dat flauw vond. En bij mij hadden ze ook iets eruit geknipt wat ik echt niet zo heel aardig vond eerlijk gezegd", begint Marc-Marie zijn verhaal. 

De grappenmaker is zelf al een aantal jaar jurylid bij de Belgische versie en vroeg zich tijdens de opnames hardop af waarom Maarten van Rossem, jurylid in de Nederlandse versie, af en toe naar doet over de Belgische versie. "Hij doet altijd een beetje kinderachtig", licht Marc- Marie toe. "Terwijl ik denk, als je nou een heel succesvol programma hebt, zoals hij heeft, dan mag je een beetje grootmoedig zijn. En zeg gewoon: 'Het is ook een leuk programma', want het zijn gewoon twee verschillende programma's. Dat zei ik. Hebben ze allemaal eruit geknipt." 

 

Marc-Marie
Lees ook:
Marc-Marie Huijbregts aangevallen op straat: 'Supergeschrokken'

Marc-Marie vindt het achteraf flauw dat ze het eruit hebben geknipt: "Want ik dacht: 'Het is een beetje raar dat ik daar zit en niks over die Belgische versie zeg.'" 

Aaf denk dat het er waarschijnlijk mee te maken heeft dat er tijdens de opnames veel wordt opgenomen, maar niet alles kan worden uitgezonden vanwege tijdgebrek: "De opnames duren veel langer dan zo'n aflevering." 

Tot slot laat Marc-Marie wel weten dat hij zijn deelname, ondanks het missen van enkele quotes tijdens de uitzendingen, heel leuk vond: "Ik vond het super leuk. Ik vond Maarten heel erg leuk en Philip en ik vond de sfeer leuk in de studio en had het naar mijn zin." Het gesprek is hier terug te beluisteren. 

Tim
Lees ook:
Tim Hofman reageert op sneer Marc-Marie Huijbregts: 'Geen messiascomplex'

Marc-Marie kwam onlangs nog in het nieuws omdat hij was aangevallen op straat. Hij werd recht in zijn gezicht geslagen nadat hij het aan de stok kreeg met twee verkeersgebruikers in Amsterdam. Wat er precies is voorgevallen en hoe het is afgelopen, lees je hier terug

Marc-Marie
Lees ook:
Marc-Marie Huijbregts laat Eva Jinek blozen na te diep decolleté