Entertainment

Ook Eva van de Wijdeven te zien in Expeditie Robinson

15 augustus 2021 12:21 Aangepast: 19 augustus 2021 13:23
Eva van de Wijdeven Beeld © Tom Cornelissen

Actrice Eva van de Wijdeven (36) is de vierde deelnemer van het aankomende seizoen van 'Expeditie Robinson'. Dat meldt het 'AD' deze zondag.

"Na twintig jaar acteren, krijg je op een gegeven moment andere behoeftes en verlangens"

Eva, die vorig jaar moeder werd van haar zoontje Julius, praat openhartig over haar deelname: "Ik zal je zeggen, je kan voorbereiden wat je wil, maar het maakt geen zak uit, het lot bepaalt. Wees in het moment, laat de controle los, pas je aan, werk samen, strategieën ontstaan in het moment, kortom dat is survivallen! Je gaat wel sporten. Je maakt je fit. Verder laat je het gebeuren. Ik heb wel een heel toffe survivalcursus gedaan!" aldus Eva aan het AD

De actrice had niet lang hoeven nadenken over of ze 'ja' zou zeggen: "Na twintig jaar acteren en als je wat ouder wordt, krijg je op een gegeven moment andere behoeftes en verlangens. Je gaat wat meer naar binnen en naar jezelf kijken en nadenken wat de volgende stap is in je leven. Toen kwam dit op mijn pad en zag ik het als een kans. Opeens dacht ik ‘dit is wel iets voor mij’, wat ik in de voorgaande jaren niet ingezien had." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Jan van Halst doet mee aan Expeditie Robinson 2021

Naast Eva zijn er tot nu toe drie andere bekende Nederlanders bekendgemaakt: cabaretier Stefano Keizers, zangeres Jasmine Sendar en voormalig profvoetballer en sportanalist Jan van Halst. 

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. In de video hieronder kondigen presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels al aan dat dit seizoen er anders uit gaat zien dan voorgaande seizoenen. De grootste verandering is misschien wel de locatie: dit seizoen is niet opgenomen op de tropische Filipijnen, maar ergens in de buurt van Kroatië. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dekhengst Harrie Snijders hint op deelname aan Expeditie Robinson

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore