Entertainment

Patricia Paay: 'Ik ben Nederlands oudste influencer'

14 augustus 2021 08:55 Aangepast: 14 augustus 2021 12:15
Beeld © ANP

Patricia Paay (72) heeft ondanks haar pensioengerechtigde leeftijd nog geen zin om achter de geraniums te zitten. "Als ik word gevraagd voor een leuk programma ga ik toch weer overstag. Niets doen is ook niets", zegt de 72-jarige voormalige zangeres in 'De Telegraaf'-bijlage 'Vrouw'.

"Vrouwen vinden het gewoon leuk om te zien wat ik doe met mijn leven"

BN'ers raken volgens Paay vaak in de vergetelheid als ze ouder worden. "Maar daar heb ik iets op gevonden. Hoewel ik eerst niets van Instagram moest hebben, ben ik er nu behoorlijk actief en verdien ik er nog geld mee ook", vertelt ze. "Volgens mij ben ik in Nederland de oudste influencer, haha!"

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Patricia Paay belandde mede door realityshow op intensive care

Veel hoeft ze er niet voor te doen. Ze post 'eigenlijk niets bijzonders' en dat slaat aan, vervolgt Paay. "De ene keer draai ik gehaktballen, de andere keer deel ik een foto uit de oude doos. Vrouwen vinden het gewoon leuk om te zien wat ik doe met mijn leven. En ook al ziet de maatschappij ons soms wel zo, we zijn nog lang niet oud. Trek je niets aan van wat anderen vinden of denken, geniet met overgave van het leven en hollen met die geit."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore