Ga naar de inhoud
Entertainment

Sex/Life-ster Adam Demos binnenkort in nóg een Netflix-productie te zien

Sex/Life Beeld © Amanda Matlovich/Netflix

De Australische acteur Adam Demos (36) was al te bewonderen in de Netflix-kerstfilm 'Falling Inn Love', maar de hete serie 'Sex/Life' betekende zijn echte 'grote' doorbraak. Daar speelt de streamingdienst nu slim op in door hem alvast binnen te halen voor een nieuw project.

De acteur is binnenkort te zien in een Australische romantische komedie op Netflix, samen met voormalig Nickelodeon-ster Victoria Justice. Dat maakt de streamingdienst bekend via social media. 

In de film reist het personage van Victoria af naar een Australische schapenboerderij, om zo een grote klant binnen te halen voor haar wijnbedrijf. Iets zegt ons dat ze daar zomaar eens Adam tegen het gespierde lijf zou kunnen lopen...

Eindelijk
Lees ook:
Eindelijk antwoord: kreeg Adam in Sex/Life 'hulp' van prothese?

De veelbesproken Netflix-serie Sex/Life vertelt het verhaal van de liefdesdriehoek tussen een vrouw (Billie), haar betrouwbare man (Cooper) en haar ex-vriend (Brad). Volgens de streamingdienst werpt de serie een 'provocerende nieuwe kijk op de vrouwelijke identiteit en verlangen'.

Billie is nu dan misschien een keurige huismoeder in een buitenwijk, ze heeft niet altijd zo geleefd. Voor ze haar loyale man aan de haak sloeg en naar Connecticut verhuisde, leefde ze er samen met haar huisgenoot op los in New York City. Terugkijkend op haar avontuurlijke nachten met haar sexy ex Brad, een man over wie ze nooit echt heen is gekomen, schrijft ze haar fantasieën op in een dagboek. Dat door haar huidige man gevonden wordt...

Het
Lees ook:
Het laatste deel van The Kissing Booth staat nú op Netflix

Liever iets van Nederlandse bodem? Zet dan de nieuwe serie Swanenburg snel op je lijstje!

'Drama Swanenburg nu al vernieuwd voor een tweede seizoen'

01:51