Ga naar de inhoud
Entertainment

Caroline Tensen over helse pijn na lelijke val e-bike: 'Alles lag open'

Caroline Tensen Beeld © Eén tegen 50

Flink toegetakeld presenteerde Caroline Tensen (57) vorig seizoen 'Eén tegen 50' na een flinke smakkerd te hebben gemaakt met de elektrische fiets. In 'De Beste Vrienden Podcast' van Hugo Kennis (35) en Thomas Cammaert (37) vertelt de presentatrice dat het werkelijk een hel was om het zo goed mogelijk te verbloemen.

"Ik ga toch zeker niet iemand anders 'Eén tegen 50' laten doen?!"

Als ze het in de podcast over gênante momenten op televisie hebben, schiet Hugo één specifiek moment te binnen. "Ik moest denken aan toen jij zo godsgruwelijk op je bek was gegaan met je fiets", lacht hij. "En dat je daarna met Leco... je lag helemaal open en iedereen dacht alleen maar: die meid zit gewoon aan de botox."

Caroline kan er inmiddels wel om lachen, maar destijds was het een grote zorg. "Ik lag helemaal open, tanden eruit, alles", vertelt ze. "Ik moest het vier weken lang blijven zeggen, want we nemen vier afleveringen op in twee dagen."

Hugo
Lees ook:
Hugo Kennis gaat ervoor: 'Ik flirtte met alle gasten van 5 Uur Live'

De afleveringen uitstellen was geen keuze, legt Caroline uit. En dus moest ze in de make-up: "Het was een open wond... ik overdrijf niet: alles lag open. Mijn oog. Ik heb kronen op mijn voortanden en één daarvan lag op straat. (...) En die wond moest openblijven, en daar moest toen weer make-up op. En Leco durfde het niet." 

Leco legt uit hoe hij Caroline Tensen oplapte na val van fiets

01:32
Caroline
Bekijk ook:
Caroline Tensen over bijzonder moeilijk afscheid Jan des Bouvrie

's Avonds was het ook geen pretje voor de presentatrice, want dan moest ze alle restjes blush en foundation eraf weken. "En dan krijg je wondvocht 's nachts, wat een soort korst wordt, maar dat moest er de volgende dag weer af. Dus stond ik daar onder de douche met een warm washandje", weet Caroline nog.

"Het was een hel, maar er is niet één seconde geweest dat ik dacht: ik ga deze opnamen niet doen. Echt, serieus, ik heb het nooit gedacht. (...) Ik ga toch zeker niet iemand anders Eén tegen 50 laten doen?!"