Entertainment

Nielson aan de slag als interactieve tourgids: 'Vele mooie plekjes'

12 augustus 2021 17:44 Aangepast: 12 augustus 2021 19:53
Nielson Beeld © ANP

Nielson (31) gaat in een nieuwe interactieve video bezoekers door 'zijn' Dordrecht rondleiden. De singer-songwriter neemt de bezoeker online door middel van bewegende beelden en gesproken teksten mee naar diverse locaties.

"Ik wilde de mensen ook een keer laten zien waarom ik zo trots op mijn stad ben"

Aan de hand van de eigen keuzes krijgt de bezoeker van de website www.indordrecht.nl, of het nu een toerist of inwoner van de stad zelf is, een aantal tips voorgeschoteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om onontdekte parels op het gebied van winkelen, horeca, cultuur en actieve uitjes die maar weinig mensen zouden kennen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson verbreekt stilte: '2020 heeft me op donkere plekken gebracht'

"Veel mensen weten het misschien niet, maar ik ben een geboren en getogen Dordtenaar en trots op mijn stad. De historie, de prachtige panden maar natuurlijk ook de stad van vandaag de dag. Ik wilde de mensen ook een keer laten zien waarom ik zo trots op mijn stad ben en bezoekers van buiten de stad laten zien wat mijn eigen stad nou eigenlijk te bieden heeft", laat Nielson in een verklaring weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson heeft groot verlies te verwerken: 'Alle kleur is weg'

Zelf heeft de zanger er bovendien ook nog iets aan gehad. "Tijdens de voorbereidingen en opnamedag ontdekte ik zelf ook nog vele mooie plekjes."

Nielson heeft daarnaast de afgelopen tijd ook gewerkt aan nieuwe muziek. Zo gaat zijn nieuwe single 'Bliksem' over zijn 'dampende seksleven'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson terug na emotioneel jaar: 'Ik heb weer zin in plezier'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore