Entertainment

Jaimie Vaes over Jorik: 'Het voelt ongemakkelijk als hij hier is'

12 augustus 2021 15:48 Aangepast: 12 augustus 2021 15:58
Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Hoewel er alweer een tijdje geruchten gaan dat Jaimie Vaes (31) en Lil’ Kleine (26) terug bij elkaar zijn, is het nog bepaald geen koek en ei tussen de twee. In haar realityserie ‘Jaimie: In the Vaes Lane’ vertelt Jaimie aan haar beste vriend Koen Kardashian (28) dat ze zich niet op haar gemak voelt als Jorik in de buurt is.

"Er komen heel veel cowboyverhalen bij"

Sinds het geweldsincident op Ibiza gaan er de wildste verhalen rond over het koppel, iets waar Jaimie absoluut niet blij mee is. In haar realityserie laat ze weten dat lang niet alle geruchten waar zijn. "Ik vind het totaal niet leuk dat mijn relatie en gezin zo is uitvergroot in de media", zo begint ze. "Er komen heel veel cowboyverhalen bij, wat gewoon allemaal niet waar is. Ga je jezelf daar over verantwoorden? Ga je overal uitleg over geven? Nee." Toch ontkent Jaimie niet dat er ook waarheid zit in sommige verhalen. "Ik wil ook niet zeggen dat er helemaal niks is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes over beruchte incident op Ibiza: 'Niet zo'n leuke avond'

Jaimie vertelt dat zij en Jorik momenteel even een pauze hebben van elkaar. "Je gaat van hét liefdeskoppel dat een huwelijk gepland heeft staan, naar een break. Zo zien we het ook echt: het is een break." Voor Jaimie is het momenteel gek om Jorik te zien, vertelt ze. "Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier ineens is. Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten. Hij is natuurlijk wel de vader van mijn kind, dus je blijft elkaar zien. Maar het is wel heel anders dan dat je met elkaar in een huis woont. Het is nu nog even onwennig en heel pril."

Uit elkaars aura zijn ze in ieder geval, want Jaimie is samen met zoontje Lío ingetrokken in een appartement op Ibiza:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes geniet van Ibiza, deelt sexy kiekje zonder Jorik

Het tweede seizoen van Jaimie: In the Vaes Lane is momenteel te zien op Discovery+. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore