Entertainment

Rechter in zaak Britney Spears met dood bedreigd: 'Zorgwekkend'

12 augustus 2021 12:33 Aangepast: 12 augustus 2021 13:15
Britney Spears Beeld © ANP

De rechter die belast is met de zaak over het curatorschap van Jamie Spears (69) over zijn dochter Britney (39) wordt met de dood bedreigd. Fanatieke fans van de zangeres en aanhangers van de FreeBritney-beweging zijn boos dat Brenda Penny Jamie niet onmiddellijk heeft geschorst als toezichthouder en sturen haar via sociale media allerlei verwensingen. Ook wordt gezegd dat ze corrupt zou zijn.

De politie in Los Angeles zegt tegen TMZ dat een aantal berichten 'zorgwekkend' is. De activiteiten op sociale media worden volgens een woordvoerder in de gaten gehouden. Vooralsnog is er geen reden om in te grijpen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears kondigt aan minder te posten op sociale media

De advocaat van Britney Spears, Matthew Rosengart, vroeg de rechtbank vorige week om de zaak over het ontheffen van vader Jamie als curator te versnellen, maar daar gaf Brenda geen gehoor aan.

De volgende zitting vindt pas eind september plaats en dat vond de advocaat van Britney veel te lang duren. De raadsman vroeg ook tevergeefs om vader Jamie onmiddellijk te schorsen als de datum niet kon worden verschoven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Britney Spears neemt het op voor dochter Jamie Lynn

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore