Entertainment

Het laatste deel van The Kissing Booth staat nú op Netflix

11 augustus 2021 16:20
Beeld © Netflix

Als je zin hebt om jezelf terug te trekken op de bank met een heerlijke romcom, heeft Netflix goed nieuws voor jou vandaag. De derde en tevens laatste versie van 'The Kissing Booth' is nu op de streamingdienst te zien.

Direct na de release van The Kissing Booth 2 werd de derde film aangekondigd. De cast werkte namelijk extra hard: ze namen de twee films achter elkaar op. Netflix had daardoor niet eens tijd om de cijfers van de tweede film af te wachten, maar blijkbaar was dat ook niet nodig na het succes van de eerste film. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Er wordt weer meer dan genoeg gezoend in The Kissing Booth 3

In The Kissing Booth 3 is Elle erop gebrand om nog één spectaculaire zomer te beleven voordat ze de middelbare school inruilt voor de universiteit. Door haar ultieme bucketlist samen te stellen moet dit doel bereikt worden. Ondertussen probeert ze erachter te komen wat ze nou met Noah en Lee (aan)moet. 

Elle staat namelijk op het punt om de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah? Of maakt ze haar levenslange belofte waar en kiest ze dezelfde universiteit als haar beste vriend Lee? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Betrapt: Kissing Booth 3 is al opgenomen

The Kissing Booth afgekeken? Dan vind je Emily In Paris vast ook leuk. Als je nu begint, ben je op tijd klaar voordat Netflix seizoen twee lanceert. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore