Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoon Tom Hanks over coronavirus: 'Maar een griepje'

Chet Hanks Beeld © ANP

Tom Hanks (65) en zijn vrouw Rita Wilson (64) waren in maart 2020 een van de eerste Hollywoodsterren die het coronavirus opliepen. Dat heeft blijkbaar niet veel indruk gemaakt op hun zoon Chet (31), die maandag in een video op Instagram liet weten dat het virus maar een griepje is en hij zich niet laat vaccineren.

"Ik laat ze niet die naald in me steken"

De 31-jarige plaatste een video waarin hij eerst doet alsof hij voor een vaccinatie is, maar halverwege roept hij: 'gefopt!' en laat hij met een hoop gescheld weten hoe hij echt over de zaak denkt. Hij zegt onder meer: 'Ik heb nooit covid gehad. Ik laat ze niet die naald in me steken. Het is maar een griepje, get over it.' Ook laat hij weten dat kwetsbare mensen gewoon binnen moeten blijven, zodat hij geen mondkapje meer hoeft te dragen.

Tom
Lees ook:
Tom Hanks weet rol te bemachtigen in nieuwe Wes Anderson-film

Vorig jaar liet Tom Hanks zich in een interview nog niet al te positief uit over mensen die het coronavirus niet serieus nemen. 'Er is geen wet tegen onwetendheid. Het is niet illegaal om meningen te hebben die fout zijn. Maar laten we het op de feiten houden: er sterven mensen', zei de acteur in de Today Show, waar hij ook vertelde dat hij en Rita zich behoorlijk beroerd hebben gevoeld toen zij besmet waren.

Robert
Lees ook:
Robert De Niro oorspronkelijk gecast voor rol Tom Hanks in Big