Entertainment

Kylie Jenner onthult hoe lang ze over haar make-up doet

09 augustus 2021 22:01
Beeld © ANP

Dat Kylie Jenner (23) zelden zonder make-up de deur uitgaat, weten we inmiddels wel. De realityster ziet er áltijd uit om door een ringetje te halen, maar daar gaat natuurlijk ook wat tijd in zitten. In een nieuwe video op haar YouTube-kanaal onthult ze dat het maar liefst 3,5 uur duurt voordat het maar make-up er op zit.

In de video, die speciaal voor haar vierentwintigste verjaardag is gemaakt, zijn Kylie en haar vaste visagiste Ariel Tejada te zien. Kylie vertelt hoe zij en Ariel elkaar ontmoet hebben en wat ze zo leuk aan elkaar vinden. De realityster laat echter ook weten dat er iets dat ze niet zo leuk vindt aan haar visagiste. Volgens Kylie neemt Ariel zo’n 3,5 uur de tijd om haar make-up aan te brengen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Om dit jeugdtrauma besloot Kylie Jenner lipfillers te gebruiken

Als het aan Kylie ligt zou dat flink wat sneller kunnen, maar volgens Ariel is het ook wel een beetje haar eigen schuld dat het zo lang duurt. "Je zit de hele tijd op je telefoon." Volgens de visagist moet hij soms meerdere keren vragen of ze omhoog wil kijken voordat ze eindelijk luistert. "De enige manier waarop ik 3,5 uur make-up met jou overleef, is als ik mezelf een beetje vermaak", kaatst Kylie terug. Het fragment is in de video hieronder terug te zien. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner ontkent open relatie met Travis Scott

Overigens is 'onze' eigen Leco van Zadelhoff groot fan van Kylie. Zo vertelde hij onlangs nog dat hij grote bewondering voor haar heeft.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore