Entertainment

Marieke Elsinga onthult welke man haar 'vrijbrief' is

09 augustus 2021 20:41
Marieke Elsinga Beeld © ANP

Presentatrice Marieke Elsinga (35) heeft onthuld welke man haar 'vrijbrief' is. Ondanks dat ze gelukkig is met haar vriend Sander, mag ze met één iemand toch nog (ooit) op date. Als is de kans dat het voorval zich voordoet, met deze specifieke man, misschien niet zo heel groot.

In de Qmusic-serie Een Zee vol Dilemma's vertelt Marieke wie het is: Leonardo DiCaprio! Haar goede vriend en collega Mattie Valk legde haar vooraf een twee opties voor, waaruit Marieke vervolgens een keuze moet maken. In dit geval tussen een etentje met de Spice Girls-vrouwen of diner met Leonardo. 

"Is dit oprecht een dilemma? Leonardo DiCaprio. Dit ervaar ik helemaal niet als een dilemma, dit ervaar ik als een kans!" grapt Marieke enthousiast. "Hij valt alleen maar op supermodellen he, dus hij zou never nooit met mij naar bed willen, maar hij is mijn joker he! Van Sander mag ik", laat de presentatrice weten. Het hilarische fragment is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga staat voor dilemma: kiezen tussen Luuk en Mattie

Marieke kwam vorige maand nog in het nieuws door een ánder dilemma. Daar moest ze namelijk kiezen tussen twee dierbare collega's: Luuk Ikink en Mattie Valk. Hoe ze daarop reageerde en voor wie ze uiteindelijk koos, zie je hier terug

Marieke en Luuk zijn al jarenlang collega's van elkaar bij RTL Boulevard en daarom kennen ze elkaar behoorlijk goed. Begin juni joeg Luuk Marieke nog de stuipen op het lijf met een... foto! Je ziet het fragment hieronder terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga benadrukt belang van opvang voor huisdieren tijdens vakantie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore