Ga naar de inhoud
Entertainment

Christina Curry showt trots haar nieuwe liefde

Christina Curry Beeld © ANP

Er gingen al een tijdje geruchten dat de relatie tussen Christina Curry (30) en haar vriendin Shenta voorbij was, maar nu heeft Christina het zelf ook bevestigd. De dochter van Patricia Paay heeft namelijk op Instagram haar nieuwe liefde geïntroduceerd.

"Vijf jaar bevriend en nu zijn we hier"

Waar Christina eerder om de haverklap een foto van haar vriendin Shenta deelde, viel het mensen een tijdje geleden al op dat de twee elkaar niet meer volgen en ook alle foto's van elkaar van hun Instagram-account hebben verwijderd. Nu blijkt dus waarom: Christina laat op haar Instagram weten dat ze een relatie heeft met iemand die zichzelf Curi noemt op Instagram.

Christina
Lees ook:
Christina Curry en vriendin gaan uit de kleren voor pikante shoot

Op een foto is te zien hoe Christina en Curi elkaar zoenen. 'Vijf jaar bevriend en nu zijn we hier', zo schrijft ze bij de foto.

Christina
Lees ook:
Christina Curry doet boekje open over misbruikverleden

Christina heeft eerder relaties gehad met Shenta Ignacio, voormalig FC Twente-voetbalster Lisa Bosveld en Raven van Dorst. Op Twitter maakte ze in 2013 bekend dat ze biseksueel is. 'Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit of het een man of vrouw is. Ik schaam me nergens voor, alleen maar dat dit als stunt wordt behandeld', aldus Christina.

Christina
Lees ook:
Christina Curry wil beginnen aan kinderen