Ga naar de inhoud
Entertainment

Frank en Rogier keren voorlopig niet terug met programma op RTL

Rogier Smit en Frank Jansen Beeld © RTL Boulevard

RTL maakt voorlopig geen nieuwe programma's met interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (46). Dat bevestigt een woordvoerder van RTL aan RTL Boulevard. De reden is niet bekendgemaakt.

"Op dit moment staan er geen programma's op de planning"

Zondag meldde De Telegraaf dat de RTL-directie 'geen vertrouwen' meer zou hebben in het interieurduo. De twee scoorden drie jaar geleden met hun programma Paleis voor een prikkie hoge kijkcijfers. Ze waren dit jaar voor het laatst te zien in het programma De Druiventros: d'r op of d'r onder.

Een woordvoerder van RTL laat aan RTL Boulevard het volgende weten: "Op dit moment staan er geen programma's op de planning met het duo Frank en Rogier."

Frank
lees ook:
Frank en Rogier emotioneel over scheiding 'tafel en bed'

Frank en Rogier kwamen eind vorig jaar veelvuldig in het nieuws vanwege hun relatieproblemen, die ze veelal in de media uitvochten. Toch denkt het stel er samen uit te kunnen komen. "We zijn vaker door een dal gegaan en altijd wisten we weer de weg naar elkaar terug te vinden. Dat hoort er nou eenmaal bij als je al twintig jaar samen bent", zei Frank eerder tegen het AD.

Eind 2020 maakten Frank en Rogier bekend definitief uit elkaar te gaan. RTL Boulevard sprak de ex-geliefden toen, waarbij de emoties hoog opliepen. Dat is te zien in onderstaand fragment.

Rogier
lees ook:
Rogier Smit: 'Ik ben altijd mijzelf, speel nooit een rol'

Frank en Rogier emotioneel over scheiding 'tafel en bed'

04:26