Ga naar de inhoud
Entertainment

GTST elk jaar weer in gesprek over comeback Katja Schuurman

Katja Schuurman Beeld © ANP

Sinds Babette van Veen (53) in 2015 de rol van Linda Dekker weer oppakte in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', blijven fans hopen dat op een dag ook Katja Schuurman (46) terugkeert naar het oude, vertrouwde nest. Volgens scenarioschrijver Susan Stam is die kans zeker aanwezig.

"We zeggen nooit, nooit"

In GTST De Podcast vertelt hoofdschrijver Susan Stam dat er elk jaar weer wordt besproken of het personage Jessica Harmsen terug moet keren in Nederlands langslopende soap. De rol, die in eerste instantie slechts tijdelijk zou zijn, werd gespeeld door Katja Schuurman. In 1999 nam de actrice afscheid van Goede Tijden en vertrok in de serie samen met haar liefde Julian Verduyn (Cas Jansen) op de motor naar het buitenland.

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman geeft corona-update: 'Gaat goede kant op'

"Ik weet dat veel mensen hopen dat Jessica Harmsen terugkeert in de serie", vertelt Susan in de podcast. "Bij ons in het schrijversteam komt het elk jaar weer terug: zullen we Jessica terug laten komen? Helemaal nu Julian weer in de serie te zien is... Dus we zeggen nooit, nooit."

Caroline De Bruijn, die al jaren te zien is als Janine in de soap, hoeft zich niet bezig te houden met een eventuele comeback. De actrice denkt namelijk nog láng niet aan stoppen.

Caroline De Bruijn stopt pas als GTST gaat stoppen

02:04
Met
Lees ook:
Met dít geintje neemt Ferri Somogyi de GTST-kijkers in de maling