Entertainment

Olcay: 'Niet meteen punt achter onze relatie na slippertje van Ruud'

06 augustus 2021 17:59 Aangepast: 06 augustus 2021 18:02
Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @olcay

Als het aan Olcay Gulsen (41) ligt, hoeft een slippertje in haar relatie met Ruud de Wild (52), niet per se het einde van hun liefde te betekenen. Dat vertelt ze in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet"

De relatie tussen Olcay en Ruud is anders dan haar voorgaande relaties. Volwassener, zo zegt ze zelf. Zo is Olcay in het verleden weleens vreemdgegaan en is ze zelf ook bedrogen door onder andere Edgar Davids. Voor haar een reden om haar geliefde bij het grofvuil te zetten. "Vroeger was dat, in beide gevallen, voor mij een reden om het direct uit te maken en soms kwamen we ook snel weer bij elkaar", vertelt ze in het interview.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay hint gekscherend naar Ruud over huwelijksaanzoek

Ze vervolgt dat ze Ruud niet zo snel de deur zal wijzen. "Tegenwoordig zou het niet per se een aanleiding hoeven te zijn om er direct een punt achter te zetten. Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet, maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt. Dat soort dingen gebeuren in het leven." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay blij met vooruitgang gezondheid Ruud de Wild: 'Bijna zo goed als nieuw'

Olcay heeft eerder bewezen dat ze niet van Ruuds zijde wijkt. Na de diagnose darmkanker was ze zijn rots in de branding. In onderstaande video vertelt ze meer over de moeilijke periode. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore