Entertainment

Verliefde Pascal pakt helemaal uit voor Debbie in B&B Vol Liefde

04 augustus 2021 21:48
Beeld © RTL

In 'B&B Vol Liefde' lijkt de 28-jarige Pascal helemaal hoteldebotel te zijn op Debbie, die haar bed and breakfast in het Italiaanse plaatsje Salerno runt. Als Debbie aangeeft een drukke dag te hebben, besluit hij haar ná de nodige werkuurtjes even helemaal in de watten te leggen.

"Ik ben er hartstikke blij mee"

Om te laten zien hoe romantisch hij is, maar ook om zijn gevoelens richting Debbie duidelijk te maken, besluit Pascal dat hij een armbandje voor haar wil kopen. Vervolgens struint hij heel Salerno af om het ideale cadeau voor 'zijn' Debbie te vinden. Even probeert een verkoopster hem nog een armbandje waar 'Ik hou van jou' op staat aan te smeren, maar dat vindt hij toch nog wat te vroeg.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

B&B-maatjes Melvin en Pascal herenigd: 'Spreken elkaar iedere dag'

Als Debbie na haar werk nog even met haar moeder belt, vraagt Pascal of ze tijd heeft om even met hem te zijn. Op een balkonnetje van Casa Santangelo heeft hij twee stoeltjes, een tafeltje met een roosje en wat drankjes neergezet. "Dat ziet er wel leuk uit. Het is leuk om in je eigen huis verrast te worden", zegt Debbie.

Vervolgens schenkt Pascal een drankje voor het duo in en geeft hij zijn cadeautje aan Debbie. "Dat vind ik wel heel lief", vertelt Debbie, waarna ze het zilveren armbandje uitpakt en het meteen omdoet. "Dat is superschattig. Ik ben er hartstikke blij mee." Daarna geeft ze hem drie kusjes, op de wang uiteraard. "Het gaat om het idee. Heel lief."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Debbie vertelt Melvin de pijnlijke waarheid in B&B Vol Liefde

Wie ook te gast is bij Debbie, is Jelmer. Hij moest nogal wennen aan de zakelijke kant van Debbie. In de video hieronder zie je daar meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore