Ga naar de inhoud
Entertainment

Carlo Boszhard en Raven van Dorst in jury Drag Race Holland 2

Jury Drag Race Holland Beeld © Tom Cornelissen

Een nieuw seizoen, een nieuwe jury van 'Drag Race Holland'. Uiteraard zwaait Fred van Leer (44) als presentator met de scepter, maar hij krijgt ditmaal hulp van een paar oude én nieuwe gezichten.

Presentator Carlo Boszhard is geen onbekende van Drag Race Holland. Na gastjurylid te zijn geweest in het eerste seizoen en het presenteren en bedenken van het succesvolle RTL 4 programma Make Up Your Mind - waar bekende Nederlandse mannen het aandurfden om zich om te toveren tot drag queens - is Carlo nu een terugkerend jurylid in het tweede seizoen van Drag Race Holland. Samen met Raven van Dorst wisselt hij zijn juryplaats af.

Shantay
Lees ook:
Shantay you stay: dit zijn de 10 queens van Drag Race Holland 2

Ook Raven was al te zien in het eerste seizoen. En dat is zo goed bevallen, dat die terug is gevraagd om meerdere keren naast Fred en Marieke Samallo plaats te nemen achter de jurydesk.

En zeg je Marieke, dan zeg je Milkshake! Als bedenker en directeur van Milkshake Festival en creatief ondernemer en eigenaar van het creatief bureau D.O.L.HOUSE kent ze de drag-scene als geen ander. Veel queens hebben al een podium door haar gekregen. Marieke is iedere week te zien als vast jurylid aan Fred zijn zijde om de deelnemers te beoordelen op hun charisma, uniekheid, lef en talent.

Het
Lees ook:
Het gaat weer 'hartstikke goed' met Fred na roerige periode

Naast de vaste juryleden komen er ook divere gastjuryleden voorbij zoals Elise Schaap, Soundos El Ahmadi, Buddy Vedder, Alex Klaassen, maar ook bij de verschillende opdrachten die de queens krijgen worden ze verrast met bekende gasten en artiesten.

Kijk vanaf vrijdag 6 augustus naar het tweede seizoen van Drag Race Holland, exclusief bij Videoland.

Dit zijn de nieuwe queens in Drag Race Holland seizoen 2

01:01