Entertainment

Ex-geliefden nemen het tegen elkaar op in De Slimste Mens

04 augustus 2021 07:19
De Slimste Mens Beeld © De Slimste Mens 03-08-2021 KRO-NCRV

'De Slimste Mens' nam dinsdagavond een nogal onverwachte wending: twee kandidaten bleken elkaar namelijk wel érg goed te kennen. Sportjournalist Milan van Dongen en cabaretier Lisa Loeb vertelden in de uitzending dat ze een tijdje een relatie met elkaar hebben gehad.

"Nooit overheen gekomen natuurlijk"

De relatie zou zo’n 10 jaar geleden hebben plaatsgevonden, maar er ontstond al direct een discussie over de duur van de relatie. Volgens Lisa duurde deze ongeveer een half jaartje, maar Milan dacht dat het toch echt wel langer was. "Oh jee, daar begint het al", zo grapte politica Caroline van der Plas, die tussen de twee in zat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dennis Weening reageert op fiasco De Slimste Mens: 'Heel jammer'

Presentator Philip Freriks kon het niet laten om tijdens de uitzending meerdere keren terug te komen op het onderwerp. "Ja is het een fijn weerzien? Hebben jullie elkaar nog eens gezien?" vroeg hij. De twee blijken echter niet op slechte voet uit elkaar te zijn gegaan en hebben door de jaren heen regelmatig koffie met elkaar gedronken. Ook vertelde Milan dat hij af en toe nog weleens een optreden van Lisa bezoekt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maarten van Rossem maakt gehakt van K3 in De Slimste Mens

Op de vraag wie het uiteindelijk heeft uitgemaakt, wist Lisa niet hoe snel ze moest reageren. "Milan! Ja, ja, ja. Nooit overheen gekomen natuurlijk", zo lachte ze. Volgens Lisa was de breuk pijnlijk, maar kijkt ze wel met een trots gevoel terug op haar destijds geslaagde versierpoging waarbij ze Milan vergeleek met Roger Federer. Na dat compliment was het namelijk dikke mik tussen de twee. "Roger Federer is een van mijn grote helden, dus ik was meteen verkocht", aldus Milan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Peter Pannekoek in paniek door vraag in De Slimste Mens

Aan het einde van de uitzending vond er alsnog een break-up plaats, want hoewel Lisa de slimste van de dag was, moest Milan het opnemen tegen de politicus. Kijk de aflevering hier terug.

Ook Maarten van Rossem was natuurlijk weer te zien in de aflevering. Maar waarom draagt hij eigenlijk altijd zwart? Hij vertelt het zelf in deze video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore