Entertainment

Deelnemers nieuw seizoen Expeditie Robinson trotseren 'gruwelijke kou'

03 augustus 2021 21:20 Aangepast: 19 augustus 2021 13:26
Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels Beeld © ANP

De deelnemers van het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' hebben het hoogstwaarschijnlijk zwaar gehad. De opnames waren vanwege de coronacrisis in Kroatië in plaats van Thailand en daar was het 'gruwelijk koud', vertelt presentatrice Nicolette Kluijver (36) in 'Veronica Superguide'.

"In mijn huisje is het al koud, moet je nagaan als je in regencape op het zand zit"

"De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste weken in Kroatië was het ontzettend koud", zegt Nicolette, die het programma dit jaar voor de zevende keer presenteert. "De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed. Naast honger - er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui - moesten de deelnemers ook die gruwelijke kou trotseren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oud-winnaar Expeditie Robinson Tanja Dexters vecht in Marbella

De presentatrice voelde zich 'weleens rot' als zij droog in haar huisje zat. "In mijn huisje is het al koud, moet je nagaan als je in regencape op het zand zit, dacht ik als ik door het raam naar de regen tuurde."

De nieuwe reeks van Expeditie Robinson is vanaf eind augustus te zien op RTL 4. Wie de kandidaten zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette Kluijver over hechte band met Peter R.: 'Hij gaf me steengoed advies'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore