Entertainment

Emma Heesters: 'Bij mijn vriend komen de jarretels tevoorschijn'

03 augustus 2021 19:46 Aangepast: 03 augustus 2021 19:46
Emma Heesters Beeld © ANP

Een grote Bridget Jones-onderbroek of toch een kanten niemendalletje? Meestal blijft het geheim wat er schuilgaat onder de galajurken van bekend Nederland, maar Emma Heesters (25) maakt in 'Beau Monde' een uitzondering. "Als ik bij mijn vriend ben, komen de jarretels tevoorschijn", onthult de zangeres.

"Ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter"

De vriend van Emma, Wesley Hoedt, heeft volgens de zangeres niets te klagen. Emma is namelijk dol op mooie lingerie en draagt uitsluitend setjes. "Ik kan er niet tegen als de beha en de string niet bij elkaar passen", stelt ze in het blad.

Nu we het toch over haar eisenlijstje hebben: de zangeres draagt alleen maar lingerie van goede kwaliteit, 'niet dat goedkope kreukende satijn', aldus Emma. Al draagt de YouTuber ook een uitdagend setje als ze niét bij de voetballer in Brussel is: "Dat draag ik gewoon voor mezelf."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Heesters 'zit eraan te denken om borsten te laten doen'

Als ze bij Wesley is pakt Emma pas écht uit en komen de jarretels tevoorschijn. "Hij was dat niet gewend, dat het elke keer feest is in bed. Ja, ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter. Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van."

Volgens Emma is haar relatie behoorlijk vurig en zorgt dat soms ook voor knallende ruzie. "Dan is het extra leuk om in de slaapkamer uit te pakken met een mooi setje. Voor mezelf en voor hem, omdat het goed is om je best te blijven doen in een relatie.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Heesters is open boek over zwoele eerste date met Wesley

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore