Entertainment

Jody Bernal gaf bedpartner zijn ondergoed mee: 'Apart idee'

03 augustus 2021 19:20 Aangepast: 03 augustus 2021 19:22
Beeld © ANP

Jody Bernal (39) heeft een wel heel bijzondere onthulling gedaan in de brutale vragenrubriek van 'Veronica Superguide'. De zanger vertelt namelijk dat hij weleens een gedragen onderbroek van zichzelf 'cadeau' heeft gedaan aan een bedpartner.

"Die hangt nu misschien nóg wel bij haar thuis"

In de rubriek Laatste Ronde krijgt Jody de vraag wat het vreemdste verzoek is dat hij ooit in bed heeft gekregen. De zanger geeft een nogal bijzonder antwoord. "Ooit wilde een meisje mijn onderbroek mee naar huis nemen. Prima, joh. Die hangt nu misschien nóg wel bij haar thuis. Toch een apart idee."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jody Bernal: 'Ze dachten dat ik gay was door Que si, Que no'

Jody werd in 2000 in één klap bekend door zijn gigahit 'Que si, Que no', en kon van al het geld dat hij daarmee verdiende makkelijk een nieuwe onderbroek kopen. In de gids vertelt de zanger ook over die periode, toen hij nog smeet met geld. "Ik was als jonge gast financieel onafhankelijk en had alles. Ik reed in een Range Rover en een Cadillac Escalade, maar was tegelijkertijd doodongelukkig. Op mijn 26ste was ik alles weer kwijt. Die periode heeft me veel geleerd", aldus Jody.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jody Bernal en gezin getroffen door corona

Jody zingt er nu weer op los, maar dat was aan het begin van de coronacrisis wel anders. De zanger moest verplicht in thuisquarantaine, maar zag dat niet als een last. Hij vond het namelijk 'een klein cadeautje', zo legt hij uit in deze video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore