Ga naar de inhoud
Entertainment

Lily James tot 5 uur in de visagie voor Pamela Anderson-transformatie

Lily James en Pamela Anderson Beeld © Getty Images

Voor haar rol als Pamela Anderson (54) in de nieuwe Hulu-serie 'Pam and Tommy' moest Lily James (32) iedere dag meerdere uren worden opgemaakt. Dat vertelt Barry Lee Moe, die verantwoordelijk was voor de pruiken van de personages, aan 'Variety'.

"Iedereen van Seth Rogen tot Nick Offerman en Taylor Schilling droeg een pruik"

De transformatie van Lily naar Pamela duurde iedere dag 'tussen de drie en vijf uur voordat we begonnen met filmen', zegt Barry. Volgens hem zijn er tijdens de productie in totaal maar liefst 25 pruiken gebruikt. "Iedereen van Seth Rogen tot Nick Offerman en Taylor Schilling droeg een pruik omdat we hen moesten transformeren in nieuwe personages."

Courtney
Lees ook:
Courtney Love pislink over serie rondom Pamela Anderson

Sebastian Stan, die in de serie de rol van Pamela's ex-man Tommy Lee speelt, draagt geen pruik en is gewoon met zijn eigen haardos te zien. "We gebruikten voor hem wel een keratinebehandeling en kleurden zijn haar iedere paar weken."

Dit
Lees ook:
Dit is de miljoenenvilla van Pamela Anderson die te koop staat

De serie gaat over de relatie tussen Pam en Tommy en richt zich onder meer op de befaamde sekstape die het koppel in 1995 maakte tijdens hun huwelijksreis. Seth Rogen speelt de man die de tape stal en openbaar maakte. De bedoeling is dat de achtdelige reeks in februari 2022 uit moet komen.