Ga naar de inhoud
Entertainment

'Dit geliefde personage keert terug in vierde seizoen van Virgin River'

Virgin River Beeld © Netflix

Hoewel een vierde seizoen van Netflix-hit 'Virgin River' - gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr - nog niet officieel is aangekondigd, vliegen de details je op het internet al om de oren. Naar verluidt brengt het nieuwe seizoen een bijzonder personage terug...

Pas op: dit artikel bevat spoilers!

"Ik was verslagen dat haar karakter de serie zou verlaten"

Wie inmiddels alle tien de afleveringen gezien heeft weet dat het karakter van actrice Lynda Boyd in het derde seizoen komt te overlijden na kort ziek te zijn geweest. Dat betekent echter niet dat we haar volgend seizoen niet terug gaan zien. De producers zijn namelijk van plan om met flashbacks te gaan werken, net zoals bij Mels overleden echtgenoot. Dat laat de actrice weten aan Radio Times.

In het gesprek vertelt de Virgin River-ster dat het niet makkelijk was om een personage te spelen dat lijdt aan alvleesklierkanker. "Al die vrouwen zijn mijn vrienden in het echte leven. Ik ken Teryl, die Muriel speelt, sinds ik veertien was. Zij en ik volgden samen tapdanslessen, dus toen ik hen vertelde wat voor geweldig leven ik had gehad en hoeveel het voor me betekende, moesten ze allemaal echt huilen", aldus de actrice.

Waar
Lees ook:
Waar is Hope tijdens het derde seizoen van Virgin River?

Ook Alexandra Breckenridge, die kleur geeft aan het personage van Mel, had het moeilijk met de verhaallijn. In gesprek met TVLine vertelt ze: "Ik houd zoveel van Lynda Boys. Ze is zo’n lief persoon. Ze is zo leuk om mee te werken. Ik was verslagen dat haar karakter de serie zou verlaten. Ze is zo’n fantastisch deel van de show. Ik denk dat ze daarom ook haar hebben uitgekozen. Ze zit in je hart gesloten."

'Nu
Lees ook:
'Nu al vierde seizoen van hitserie Virgin River aangekondigd'

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Mel wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. 

Ook
Lees ook:
Ook Michael Schumacher krijgt eigen docu op Netflix

De eerste drie seizoenen van Virgin River zijn nu te zien bij Netflix. Liever iets van Nederlandse bodem? Probeer dan eens de serie Swanenburg.

'Drama Swanenburg nu al vernieuwd voor een tweede seizoen'

01:51
Netflix
Lees ook:
Netflix dient tegenaanklacht in tegen advocaat in zaak Epsteindocu