Entertainment

Dorian over 'troosteloze' hunkering naar 'snelle bevrediging'

04 augustus 2021 09:55 Aangepast: 04 augustus 2021 09:58
Dorian Bindels Beeld © ANP

Een paar jaar geleden zou Dorian Bindels (29) lust hebben verkozen boven liefde, maar sinds hij Bertrie Wierenga (31) heeft leren kennen is dat veranderd. "Geluk wordt versterkt als je het kunt delen", vertelt de verliefde acteur in de nieuwste editie van tijdschrift 'Beau Monde'.

"Op het moment zelf was dat heel leuk, totdat de lust voorbij was"

Dorian, die nu ruim drie jaar als Daan te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden, leerde zijn vriendin Bertrie vorig jaar kennen op de set van Nederlands langslopende soapserie. Dat was vlak voor de coronacrisis losbarstte, waardoor het tussen hen een stuk rapper ging dan normaal.

"Eerst zagen we elkaar twee of drie keer per week, maar tijdens de lockdown woonden we ineens bijna samen. Dat kan helemaal verkeerd aflopen, maar in ons geval ging het juist heel goed", vertelt de soapie. "We hebben elkaar heel goed leren kennen en zijn elkaar alleen maar leuker gaan vinden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vonk Dorian Bindels en Bertrie Wierenga slaat nu ook over in GTST

Hoewel Dorian nu trouw is aan zijn vriendin, heeft hij een paar wilde jaren achter de rug. Hij vertelt: "Ik heb veel gedronken, een heleboel gerookt en ook best wat drugs uitgeprobeerd. Dat was vooral in de tijd dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. (...) Er zijn een aantal periodes geweest waarin ik heel zwaarmoedig was. Ik raakte afgesloten van mijn gevoel, had nergens puf voor en voelde me heel eenzaam. Hulp wilde ik niet, ik wilde het liever zelf uitzoeken. Maar dat lukte niet."

Pas toen de acteur erover begon te praten, krabbelde hij weer een beetje op. "Inmiddels is dat eventjes geleden, maar ik denk dat het glas bij mij over het algemeen eerder halfleeg dan halfvol is. Ik ben goed in beren op de weg zien", aldus Dorian.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bertrie Wierenga wil niet acteren met GTST-collega Dorian Bindels

Tijdens die donkere periode was er ook weinig ruimte voor liefde en ging de soapster liever voor 'lust en snelle bevrediging'. Dorian: "Op het moment zelf was dat heel leuk, totdat de lust voorbij was. Dan was de situatie nog troostelozer dan ervoor. Ik denk dat liefde het allerbelangrijkste is."

Het hele interview met Dorian lees je nu in Beau Monde. Meer over zijn relatie met Bertrie en waarom ze deze geheim moesten houden vertelt hij in onderstaande video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore