Entertainment

Lucy Woesthoff deelt Ibiza-update: 'Voor het eerst geen deadline'

02 augustus 2021 17:13 Aangepast: 02 augustus 2021 17:35
Beeld © ANP

Eén van de redenen dat Lucy Woesthoff en haar gezin naar Ibiza geëmigreerd zijn, was om met de zogeheten ‘ratrace’ te breken. En dat voornemen lijkt goed gelukt te zijn. Lucy deelt op haar Instagram namelijk een update waarin ze laten weten dat ze heerlijk aan het relaxen zijn op het eiland.

"Geen deadline en geen to-do lijst"

De vrouw van zanger Dinand Woesthoff heeft al verschillende jaloersmakende kiekjes vanaf Ibiza in haar Instagram-stories gedeeld en krijgt naar eigen zeggen vaak de vraag hoe het gaat. 'Dank aan iedereen die ons het beste wensen, ik voel de liefde', zo schrijft ze. 'We raken al snel in de sfeer van het eiland. We doen niet veel. Vanmorgen vroeg naar het strand, nu naar de supermarkt en vanmiddag wat dozen uitpakken en bedenken waar we alles gaan neerzetten. Slowly does it. Voor het eerst sinds lange tijd geen haast, geen deadline en geen to-do lijst.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lucy Woesthoff neemt 'fuck it'-tattoo: 'Past helemaal bij 2021'

Voor Dinand en Lucy is rust één van de voornaamste redenen om naar Spanje te emigreren. Dinand liet eerder op zijn Instagram-account weten dat hij was 'opgeslokt in een wereld van rennen, moeten en gaan' en dat hij graag met die ratrace wilde breken. 'Geïnspireerd door velen om ons heen voelen we een diepe behoefte om te breken met die gewoontes, die ons zogenaamd verder brengen in ons leven, maar ons eigenlijk met elke haastige stap verder weg doen stappen van onszelf. Weg van de innerlijke connectie, weg van wat er werkelijk toe doet. Die persoon wil ik niet meer zijn’, aldus Dinand.

Rapper Donnie deed onlangs nog een imitatie van Dinand Woesthoff. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lucy Woesthoff: 'Wij zijn een gezin met twee moeders'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore