Ga naar de inhoud
Entertainment

Estavana Polman doet persoonlijke bekentenis: 'Heb maar 30% zicht'

Estavana Polman Beeld © ANP

'Een verademing aan tafel' klonk het op Twitter nadat Estavana Polman (28) vorige week aanschoof in 'De Oranjezomer'. Ook deze zaterdagavond was de handbalster weer van de partij, en deed een bijzondere onthulling.

"Als ik een bril heb en ik moet een trap oplopen is dat heel intens"

Estavana loopt al een tijdje te kwakkelen met haar gezondheid. De tophandbalster onderging onlangs voor de tweede keer in tien maanden een knieoperatie. Maar ook met haar ogen blijkt nu het een en ander mis te zijn, zo vertelt ze dit weekend. Wanneer Hélène Hendriks probeert weer de orde te herstellen aan tafel nadat iemand in het publiek voor opschudding zorgt door midden in de uitzending naar het toilet te gaan, vraagt ze aan Estavana of ze haar eigenlijk wel goed kan zien (zonder bril). 

Estavana
Lees ook:
Estavana Polman wéér onder het mes: 'Niet het einde van carrière’

"Ik zie je wel, tenminste... ik zie je ogen niet, maar ik zie je wel", antwoordt Estavana vervolgens. "Daarom ben ik ook met Raf", grapt ze voordat ze serieus wordt. "Ik moet eerlijk zeggen: het is natuurlijk best wel heftig, ik heb namelijk maar 30 procent zicht. En als ik een bril opheb en ik moet een trap oplopen is dat heel intens."

Het doel weet ze gelukkig nog wel te vinden. "Het is denk ik ook een soort gevoel", legt de topspeelster uit. 

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks maakt flinke uitglijder: 'Niet zo eenvoudig'

Hélène presenteert momenteel De Oranjezomer nu Wilfred Genee op vakantie is. En dat is maar goed ook, want eerder had Estavana het nog aan de stok met de presentator...

Estavana zwaar geïrriteerd door Wilfred Genee: 'Arrogante zak!'

00:29

Kijk de uitzending van afgelopen zaterdag hier terug.