Ga naar de inhoud
Entertainment

Tom Hanks weet rol te bemachtigen in nieuwe Wes Anderson-film

Tom Hanks Beeld © ANP

Tom Hanks (65) is binnenkort te zien in de nieuwe film van regisseur Wes Anderson. De film wordt vermoedelijk opgenomen in Spanje, meldt 'Deadline'.

Het is de eerste keer dat de 65-jarige acteur te zien zal zijn in een productie van Wes Anderson. Ook een aantal vaste acteurs, zoals Adrien Brody, Bill Murray en Tilda Swinton, spelen erin mee.

Robert
Lees ook:
Robert De Niro oorspronkelijk gecast voor rol Tom Hanks in Big

In oktober komt Anderson eerst nog met The French Dispatch. De film, met onder andere Brody, Murray, Swinton, Frances McDormand, Timothée Chalamet en Lea Seydoux, ging in juli in première op het filmfestival in Cannes. The French Dispatch speelt zich af in Parijs in de jaren 50 en gaat over een groep journalisten die werken voor een Amerikaanse krant.

Tom
Lees ook:
Tom Hanks 'wacht op zijn beurt' voor coronavaccin

In 2018 verscheen Andersons laatste film Isle Of Dogs. Eerder maakte hij ook onder meer The Royal Tenenbaums, Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel.

Tom is eerst nog te zien in de film Finch, die wordt uitgebracht op Apple TV+. Daarin speelt hij de hoofdrol.

Tom Hanks was één van de eerste celebs die besmet raakte met het coronavirus. Na een paar heftige weken keerde hij terug voor een speciale uitzending van Saturday Night Live.

Tom Hanks trekt lolbroek weer aan na paar zware weken

01:33
Tom
Lees ook:
Tom Hanks heeft geen respect voor mensen zonder mondkapje