Entertainment

Britney Spears deelt veelzeggende boodschap op Instagram

31 juli 2021 16:37 Aangepast: 31 juli 2021 16:39
Zangeres Britney Spears. Beeld © ANP

Britney Spears heeft op haar Instagram-account duidelijk laten merken hoe ze denkt over het huidige curatorschap van haar vader. De zangeres deelde vrijdagavond een quote waarin ze volgens haar fans laat weten dat ze niet bang is om bepaalde mensen uit haar leven te bannen.

"Ik heb lucifers klaarliggen"

‘Als voor jezelf opkomen betekent dat je schepen achter je moet verbranden, dan heb ik lucifers klaarliggen’, aldus Britney. Ze lijkt hiermee te refereren naar het feit dat ze geen moeite heeft met het beëindigen van bepaalde relaties in haar leven, als dat betekent dat ze weer verder kan gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dolly Parton steekt Britney Spears een hart onder de riem

Het is niet de eerste keer dat Britney uithaalt naar mensen in haar omgeving. Eerder liet ze nog in een Instagram-post weten dat er ‘niets ergers is dan wanneer naasten die nooit voor je klaarstonden nu ineens dingen gaan posten over jouw situatie.’ De zangeres doelt hiermee hoogstwaarschijnlijk op haar zus, die onlangs op Instagram liet weten dat ze haar zus steunt. Volgens Britney is het raar dat mensen nu publiekelijk aangeven dat ze om haar geven, terwijl ze er niet voor haar waren toen ze ten onder ging.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Britney Spears wil ontslag Jamie: 'Ze leeft in hechtenis'

Britney is momenteel verwikkeld in een langdurige strijd om het curatorschap van haar vader te ontbinden. Nu ze een nieuwe advocaat heeft, ziet het er stukken beter voor haar uit: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore