Entertainment

Giel Beelen leest boekje op vakantie: hele buik flink verbrand

30 juli 2021 15:54
Giel Beelen Beeld © Instagram @giels

Radio-dj Giel Beelen (44) dacht op zijn vakantie even fijn een boekje te kunnen lezen, maar was even vergeten dat de zon daar iets feller schijnt dan momenteel in Nederland. Op social media deelt hij namelijk een foto van zijn flink verbrande buik.

"M’n rolletjes gebraden in de zon. Probeerde er nog ijdel een superman-logo in te zien"

'Ik zou willen dat dit een photoshop was. Maar dit gebeurt er dus als je lekker in de zon zittend een boekje leest. M’n rolletjes gebraden in de zon. Probeerde er nog ijdel een superman-logo in te zien, maar eigenlijk is het meer een soort rode ezel', schrijft Giel bij de foto.

Hij vervolgt: 'Maar gooi vooral een betere vergelijking in de comments. De likes bepalen de beste. Ik smeer 'm weer en ga weer effe de zon in. Met shirt dit keer', sluit de radio-dj zijn tekst af. Ook deelt hij de hashtag 'goed smeren' erbij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen veilt persoonlijke cd-collectie voor goede doel

Giel kwam in april nog in het nieuws, omdat hij te gast was bij de talkshow van Beau van Erven Dorens en daar openlijk toegaf te twijfelen over zijn vaccinatie. "Mwah", reageerde hij destijds op de vraag of hij het vaccin wilde. "Ik ben heel opportunistisch. Als ik uiteindelijk naar een festival mag, denk ik: oké, schuif dat gif maar in me. Maar ik weet het niet." 

Beau vond Giels argwaan maar moeilijk te rijmen met zijn andere levenskeuzes. "Je zou zeggen, met alle drank en rommel die jij in je lijf hebt gespoten...", aldus de presentator. Dat begrijpt de radio-dj wel. "Daar zeg je ook wat. Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens. Maar goed, het is een moeilijke kwestie", vindt Giel. Beau gaf aan er geen moeite mee te hebben en zou het vaccin zo nemen. 

Hoe de vaccins werken en wat de bijbehorende risico's zijn, daar weet Diederik Jekel meer over. Je ziet het in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen deelt 'fysieke update' na sixpack challenge

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore