Entertainment

Loiza Lamers en Rijk Hofman komen met een nieuw programma

30 juli 2021 12:46 Aangepast: 30 juli 2021 14:16
Loiza Lamers Beeld © ANP

Loiza Lamers en Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatieduo. De twee zijn de gezichten van de Nederlandse versie van het realityprogramma 'Singletown', heeft streamingdienst discovery+ bekendgemaakt.

"Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is"

In Singletown worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Ze worden gemixt en nemen hun intrede in twee appartementen in Rotterdam, waar ze ontdekken of een leven als vrijgezel misschien toch prettiger is.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rijk Hofman is de nieuwe presentator van Love Check-up

"Ik ben trots dat ik de kans krijg om dit geweldige programma samen met Rijk te mogen maken", laat Loiza weten. "Ik kan niet wachten om dit programma eindelijk te gaan draaien en kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Loiza Lamers trekt de wijde wereld in: 'Tijd om uit te vliegen'

Ook Rijk is enthousiast. "Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is", zegt hij. "En wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life."

Loiza was dit jaar een van de deelnemers in het eerste seizoen van de RTL show De Verraders en ze staat versteld van hoe 'bizar het programma is' en dat ze 'nog nooit' zoiets heeft meegemaakt. Zie het hele interview in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore