Entertainment

Monique geeft update over André junior na waterpokken

30 juli 2021 11:23
Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg (43) heeft haar duizenden volgers een update gegeven over haar zoontje André Hazes junior (4). Hij had afgelopen week veel last van de waterpokken en veel volgers vragen zich af hoe het nu met hem gaat.

"Zijn plekjes zijn heel goed uitgedroogd en al bijna weg"

'Zoveel vragen van jullie hoe het met André gaat. Sinds gisteravond is hij opgeknapt, koortsvrij en is hij weer vrolijk en levendig. Zijn plekjes zijn heel goed uitgedroogd en al bijna weg', laat Monique weten op haar social media. Ook bedankt ze al haar volgers voor de lieve berichten en tips. 

Momenteel genieten Monique en André junior van een zonovergoten vakantie op een onbekende locatie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lief: kleine Dre verrast Monique met zelf geplukte bloemen

Onlangs kwam de kleine André nog in het nieuws, omdat hij zijn moeder verraste met een zelf geplukt boeket. 'Soms komt André binnen van het buitenspelen en heeft hij een bosje bloemen bij zich', schreef een trotse Monique bij deze foto van een bescheiden, maar lieflijk boeket. De kleine man gaat dan naar de buurvrouw toe om te vragen of hij wat bloemen mag plukken voor Monique. 'Dit vind ik zo lief en attent. (...) Dat wil ik even delen met jullie.'

Ondertussen is de vader van André junior ook lekker op vakantie op Ibiza en geniet hij van alles wat het eiland brengt, waaronder een nieuwe coupe. Alleen die viel niet helemaal in de smaak bij André zelf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg in rouw na overlijden dierbare

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore