Entertainment

Eerste trailer House Of Gucci-film met Lady Gaga te zien

30 juli 2021 03:54 Aangepast: 30 juli 2021 10:50
House of Gucci Beeld © Universal Pictures International

Nadat er afgelopen zomer al wat paparazzifoto's waren verschenen van de opnames van de film 'House Of Gucci', is de eerste trailer nu eindelijk daar. Lady Gaga (35), die de rol van Patrizia Reggiani speelt, deelde het voorproefje via sociale media.

"Er zijn grenzen die je niet moet overschrijden"

De door Ridley Scott geregisseerde film vertelt het verhaal van de moord op Maurizo Gucci en de neergang van het Gucci mode-emperium. Lady Gaga's personage is de ex-vrouw van Gucci, die gespeeld wordt door Adam Driver. Patrizia Reggiani werd uiteindelijk veroordeeld voor het plannen van de moord nadat haar man haar voor een jongere vrouw verliet. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en het script is geënt op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dubbelganger Lady Gaga duikt op bij Olympische Spelen

Naast Lady Gaga en Adam Driver bestaat de cast uit nog een aantal sterke acteurs, zoals Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons en Salma Hayek.

Het modehuis Gucci heeft medewerking verleend voor de kleding die de acteurs dragen, maar de familie zelf is niet gelukkig met de film. "Ze stelen de identiteit van een familie om daar geld aan te verdienen, wat zeer teleurstellend is. Er zijn grenzen die je niet moet overschrijden en dat is nu gebeurd," aldus familielid Patrizia Gucci.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koop jij binnenkort een stukje muziek van Lady Gaga?

House Of Gucci verschijnt 25 november in de bioscoop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore