Entertainment

Debbie vertelt Melvin de pijnlijke waarheid in B&B Vol Liefde

29 juli 2021 21:51
Debbie en Melvin in B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

In het centrum van de Italiaanse havenstad Salerno heeft de 31-jarige Debbie haar eigen Bed & Breakfast. Debbie is een chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel. De 28-jarige Melvin hoopte daar verandering in te brengen, maar helaas houdt zijn Italiaanse droom alweer op.

"Ik vind je een geweldig persoon, een mooi persoon, maar het is niet wederzijds de klik"

Melvin droomt van een leven in Italië en als het aan hem ligt beleeft 'ie die droom samen met Debbie. Alleen is er één klein probleempje: zij moet daar niet aan denken... Al vanaf dag één heeft Debbie zo haar twijfels. Zo vindt ze Melvin nog best jong en ook met zijn tatoeages heeft ze niets. Om hem niet langer aan het lijntje te houden besluit ze daarom hem de waarheid te vertellen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Avontuur Annemarie in B&B Vol Liefde krijgt vervelende wending

Hoewel Debbie de connectie dus niet zo voelt, is dat voor Melvin anders. "Ik heb je eerder verteld: qua karakter vind ik je gewoon heel sterk, ik vind je heel ambitieus en je bent echt een doorzetter", hemelt hij haar op als hij haar eventjes voor zichzelf heeft.

Al zou hij liegen als hij zou zeggen dat hij de afstand tussen hen niet voelt. "Je hebt nog best wel een muurtje om je heen", deelt hij haar mee. "Je bent niet echt een prater als het gaat om meer persoonlijke, diepere dingen. Maar daarentegen heb je wel weer humor waar ik heel erg om kan lachen, dat vind ik heel erg leuk. Eigenlijk heb ik nog niets gevonden wat een afknapper zou kunnen zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Hoe komt Jacob uit B&B Vol Liefde aan zo'n miljoenenvilla?

Debbie zelf denkt daar toch anders over en dat vertelt ze hem ook: "Jij geeft aan dat je nog niet echt een indruk hebt van wie ik ben als persoon en dat ik een muur om me heen heb. Ik moet me echt honderd procent op mijn gemak voelen bij iemand om meer te vertellen. (...) Ik vind je een geweldig persoon, een mooi persoon, maar het is niet wederzijds, de klik. En ik vind het heel vervelend om te zeggen, maar wel eerlijk. Ik vind dat je dat verdient."

Of de andere mannen meer haar type zijn? We gaan het zien... B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Art Rooijakkers vindt ongemak in datingprogramma 'ontroerend'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore