Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit persoonlijke cadeau gaf Ben Affleck aan jarige liefje J.Lo

Ben Affleck en Jennifer Lopez Beeld © ANP

Ben Affleck (48) heeft zelf een ketting ontworpen als verjaardagscadeau voor zijn vriendin Jennifer Lopez (52). Volgens de directeur van het sieradenmerk Fondrae zegt het ontwerp van de acteur ook iets over hun relatie.

"Ze symboliseren hun liefde"

De acteur koos voor een gouden collier met bedels van bloesemblaadjes. "Ze symboliseren hun liefde, maar herinneren ook aan hun vermogen om te veranderen en te groeien", vertelt de directeur aan E! News. De acteur zou meer dan 3000 dollar hebben uitgegeven aan het sieraad.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen relatie op the gram

Jennifer vierde zaterdag haar 52e verjaardag in Saint Tropez. Samen met de acteur bleef ze in Europa; het Amerikaanse koppel is woensdag op het Italiaanse eilandje Capri.

'Ben
Lees ook:
'Ben Affleck en Jennifer Lopez willen samen met kinderen in LA wonen'

De zangeres bevestigde afgelopen weekend haar relatie met de acteur op Instagram. De twee werden in mei, een maand nadat Jennifer haar relatie met verloofde Alex Rodriguez zag stranden, voor het eerst met elkaar gespot.

De zangeres en acteur waren in 2002 al verloofd. Jennifer en Ben zouden destijds uit elkaar zijn gegaan vanwege de vele media-aandacht.