Entertainment

Avontuur Annemarie in B&B Vol Liefde krijgt vervelende wending

28 juli 2021 21:59 Aangepast: 29 juli 2021 10:33
Annemarie in B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

Tijdens het flitsbezoek van presentator Art Rooijakkers (44) aan de B&B van Bert in het Franse Saint-Seine is wel duidelijk geworden dat de 59-jarige zich niet snel openstelt tegenover zijn dames en een aardig muurtje heeft opgebouwd. Maar als zijn goede vriendin Marjolein hem op komt zoeken brokkelt deze langzaam af en neemt hij een drastisch besluit.

"Ik moet gewoon duidelijk zijn om mezelf te beschermen"

Als Annemarie en Romana even met zijn tweetjes de omgeving verkennen grijpt Bert zijn kans om met zijn goede vriendin Marjolein te praten, die op bezoek is in het regenachtige Frankrijk. Er is namelijk een reden waarom hij niet met de dames mee op pad is gegaan. Marjolein heeft Annemarie voor hem uitgekozen, maar met haar voelt hij totaal geen klik en daar worstelt hij al dagen mee. Bert wil dan ook weten wat zijn vrienden in haar zagen, aangezien zij haar hebben uitgekozen.

"Ik voel gewoon geen match en dan sluit ik mij gewoon af en kan ik eigenlijk gewoon niet echt leuk doen (…) Ik moet gewoon mezelf kunnen zijn en voelen, en dan kan ik me openstellen. Dat kan ik nu niet", vertelt hij aan haar. Bert mist een bepaald 'wauw-effect' en ook Marjolein ziet dat de B&B-eigenaar niet zichzelf is: "Je hebt een hele muur om je heen gebouwd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline hakt knoop door en stuurt eerste man naar huis in B&B Vol Liefde

Ook Annemarie heeft het niet makkelijk. "Ik voel me niet echt thuis", vertelt ze voor de camera. "Ik voel me hier gewoon niet op m’n gemak (…) Normaal maak ik het op mijn gemak, maar dat lukt op de een of andere manier niet."

Omdat Bert Annemarie al het geluk van de wereld gunt, en weet dat hij dat haar niet kan geven, besluit hij haar los te laten en naar huis te sturen. "Ik merk toch gewoon dat Annemarie niet het type vrouw is dat bij mij past en ik moet gewoon duidelijk zeggen: dit is het niet… ik moet gewoon duidelijk zijn om mezelf te beschermen", aldus Bert.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Bert en Romana bespreken andere dames in B&B Vol Liefde

Hoewel Annemarie het ergens al aanvoelde, komt het alsnog hard binnen. "Het is nooit leuk om te horen dat je niet leuk bent. Zo komt het dan over", vertelt ze in tranen. "Ik wil helemaal niet janken... Maar dan denk ik: waarom nu, zegt dat dan vanochtend? Dan kun je doorpakken... ik heb nu geen zin meer om vanavond gezellig aan tafel te zitten doen."

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline hakt knoop door en stuurt eerste man naar huis in B&B Vol Liefde

Een andere single die gevolgd wordt voor het programma is de 60-jarige Jacob. Ook bij hem komen een paar vrijgezelle dames op bezoek, maar alleen denken ze concurrentie te hebben van zijn Roemeense werkster. Of dat ook echt zo is, vertelt de B&B-eigenaar in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore