Entertainment

Kijkplezier gegarandeerd: dít komt in augustus allemaal op Netflix

28 juli 2021 20:00
Beeld © Netflix/Katie Yu

Hoewel het kabinet een definitieve streep door het festivalseizoen heeft gehaald, betekent dat niet dat je je de komende tijd hoeft te vervelen. Ook niet als het weer tegenzit. In augustus verschijnt er namelijk weer een rits leuke nieuwe series op Netflix.

Wedden dat je hier voorlopig weer zoet mee bent?

Creed 1 & 2 (1 augustus)

Fans van Rocky gaan deze boksfilms zeker leuk vinden. In het eerste deel volgen we Adonis Creed die zijn vader, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit heeft gekend, maar bij wie boksen wél in het bloed zit. Adonis besluit naar Philadelphia te reizen, waar de legendarische strijd tussen zijn vader en Rocky Balboa plaatsvond. Eenmaal daar aangekomen vraagt hij of Rocky hem wil trainen. Rocky ziet potentie in hem en besluit de uitdaging aan te gaan. In het tweede deel kunnen we zien dat het leven voor Adonis een echte evenwichtsoefening is geworden. Hij maakt zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven…

Cooking with Paris (4 augustus)

Dat Paris Hilton erg veelzijdig is, weten we inmiddels wel. Toch weet ze ons opnieuw te verrassen met haar allernieuwste job: het presenteren van haar eigen kookshow. Echte culinaire hoogstandjes hoef je niet te verwachten, want Paris is naar eigen zeggen geen chef. Ze vindt het simpelweg leuk om te koken en met de hulp van haar beroemde vrienden en familie deelt ze haar lekkerste recepten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Hilton wil geen miljardair meer worden: 'Focus op baby's'

Untold: Malice at the Palace  (10 augustus)

Deze documentaire werpt een licht op een berucht incident dat in 2004 plaatsvond tussen spelers en fans tijdens een NBA-wedstrijd in Michigan. Het gevecht en de verstrekkende gevolgen daarvan worden uitvoerig besproken door sleutelfiguren bij het voorval.

Jurassic World: Fallen Kingdom (10 augustus)

In voor een spannend avondje? Dan is deze film perfect. In Jurrasic World: Fallen Kingdom dreigt een vulkaan op het eiland uit te barsten en dat kan grote gevolgen hebben voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire moeten ervoor zorgen dat de dieren niet uitsterven en proberen met Claires organisatie de dino’s te evacueren.

The Kissing Booth 3  (11 augustus)

Goed nieuws voor fans van The Kissing Booth, want op 11 augustus is eindelijk het derde seizoen te bekijken. Ellen wil graag nog een geweldige laatste zomer beleven voor ze naar de universiteit gaat. Ze plant de ultieme bucket list en probeert ondertussen ook te bepalen wat ze met Noah en Lee moet.

Riverdale seizoen 5, deel 2 (12 augustus)

In seizoen 5 kunnen we zien hoe Archie, Jughead, Veronica en Betty opnieuw te maken hebben met een psychopaat die enge filmpjes maakt van echte gebeurtenissen. Ook komt Veronica achter Archie en Betty’s romance en bezoeken Jughead en Betty Brad in de gevangenis. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook weer een nieuwe seriemoordenaar voor de deur. Hoe dit allemaal gaat aflopen zie je in de tweede helft van het vijfde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanaf deze datum kunnen we los met seizoen zes van Riverdale

Valeria seizoen 2 (13 augustus)

In het tweede seizoen van Valeria kunnen we zien dat Valeria weer terug is in Madrid en nog altijd kampt met een writer’s block. Ze gaat weer als vanouds met de dames op pad en stuit daar ook weer snel op Victor. Kortom: een nieuw seizoen vol liefde en drama!

Beckett (13 augustus)

Mocht je zin hebben in een spannende film, dan is Beckett het kijken waard! De film draait om een Amerikaanse toerist die op de vlucht slaat na een tragisch ongeluk in Griekenland en daardoor verzeild raakt in een politieke samenzwering. Uiteindelijk wordt hij zelfs het doelwit van een moord.

Herrie in Huize Gerri (13 augustus)

Gerri en de inmiddels hoogzwangere Anneke hebben hun flat verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om toch nog wat extra geld te kunnen verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan realityshow over hun leven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Van Ferry naar Gerri: Frank Lammers over z'n nieuwe film

Memories of a murderer: the Nilsen tapes (18 augustus)

In deze documentaire vertelt de Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen over zijn leven en misdaden door middel van een reeks huiveringwekkende tapes, opgenomen vanuit zijn gevangeniscel.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (23 augustus)

Fans van The Witcher hebben geluk, want The Witcher: Nightmare of the Wolf is een prequel van het tweede seizoen van The Witcher. In deze animefilm zien we hoe Vesemir achter een schokkende gebeurtenis komt op het Continent, die alles voor altijd zal veranderen.

Bob Ross: Happy accidents, betrayal & greed (25 augustus)

Bob Ross is toch wel ’s werelds beroemdste én meest succesvolle kunstleraar, maar in deze documentaire is te zien dat hij ook de nodige tegenslagen heeft meegemaakt. Een strijd om zijn zakenimperium wierp namelijk een grote schaduw over zijn vrolijke bomen.

Nevertheless (29 augustus)

Een flirterige kunststudent met onweerstaanbare charme weet een cynische klasgenote te verleiden tot een ‘friends with benefits’-relatie, maar zal dat wel goed gaan?

Good Girls seizoen 4 (31 augustus)

Seizoen 4 van deze hilarische serie richt zich op de cliffhanger van seizoen 3: zal het undercover-detective Phoebe dan eindelijk lukken om de girls te betrappen op heterdaad nu ze Beths telefoon heeft?

Sparking joy (31 augustus)

Fans van Marie Kondo kunnen hun geluk niet op, want ze is terug met een compleet nieuwe serie! Deze keer pakt ze het echter stukken groter aan, door orde proberen te scheppen in een hele stad. Gaat dit haar lukken?

Er komt trouwens nog meer moois aan op seriegebied. Neem bijvoorbeeld de veelbelovende Dexter-revival:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore