Entertainment

Nico verslagen na mededeling Caroline in B&B Vol Liefde

27 juli 2021 21:35
Nico B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

In de Oostenrijkse bergen van Bad Kleinkircheim verdringen de haantjes elkaar om de aandacht van B&B-eigenaresse Caroline (49). En dat is haar één haantje te veel. Eén van haar mannen moet daarom zijn koffers pakken, en dat zorgt voor een 'grafsfeer' in 'B&B Vol Liefde'.

"Ik denk niet dat jij het type persoon bent met wie ik echt een relatie aan kan gaan"

"Toen ik wakker werd lag er wel een steen op mijn maag, want ik ga vandaag één van de mannen naar huis sturen", vertelt Caroline terwijl ze haar gedachten verzet met een sopje. "Het zit totaal niet in mijn aard om iemand te kwetsen… Dat vind ik niet heel fijn, nee."

Toch kan ze het niet langer uitstellen en daarom neemt ze Nico even apart. De 51-jarige kwam als eerste van de mannen aan in Nederland, maar past ondanks zijn goede bedoelingen niet in het leven van Caroline. "Ik vind het echt verschrikkelijk om dit te moeten zeggen en doen, maar de keuze is op jou gevallen." Dat wil Caroline wel nog even toelichten, want hoewel ze enorm dankbaar is voor zijn inzet voelt ze persoonlijk de chemie niet zo. "Ik denk niet dat jij het type persoon bent met wie ik echt een relatie aan kan gaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline hakt knoop door en stuurt eerste man naar huis in B&B Vol Liefde

Hoewel Nico vertelt dat hij haar keuze snapt en zelf ook zo zijn twijfels heeft, bewijzen zijn acties eerder die week het tegendeel. "Ik hoor hem uiteraard zeggen dat hij mij het allerbeste wenst, maar ik merk wel dat dat op dat moment voor hem ook een houding is en dat hij heel snel even een muurtje optrekt en zich daar eigenlijk ook een beetje voor afschermt. En dat snap ik ook wel heel goed, als je dat zo rauw op je dak krijgt. (...) Ik voel natuurlijk wel zijn teleurstelling."

"Vind ik het vervelend? Ja. Vind ik het jammer? Ja", vertelt een overrompelde Nico even later voor de camera. "Er is mij iets overkomen deze week wat een fantastische ervaring is geweest en daarvan ga ik genieten en dat hou ik vast. Want uiteindelijk voor de liefde, daar heb je er twee voor nodig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Híer kun jij een verblijf boeken in B&B's van 'B&B Vol Liefde'

"Ik heb in het begin een briefje aan haar gegeven waarin ik zei: 'Goh, wil jij ook iets? Laat mij dan af en toe even weten hoe het zit.' Een knipoog, een dit, een dat… En dat kwam maar niet." Volgens Nico gaat Caroline voor het gevoel en dat hij perfect in Oostenrijk zou passen, dat doet niet terzake. 

In dezelfde aflevering brengt presentator Art Rooijakkers ook een bezoekje aan Bert in Frankrijk. Want hoe zit het nu tussen hem en Romana? B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Art Rooijakkers vindt ongemak in datingprogramma 'ontroerend'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore