Entertainment

Shirma Rouse deelt verbluffende foto van metamorfose

27 juli 2021 14:10
Shirma Rouse Beeld © ANP

Zangeres Shirma Rouse (41) heeft een nieuwe voor- en na-foto rond haar afvalproces op social media geplaatst en wat zíen we daarop een verschil tussen links en rechts. Dat komt onder meer doordat het before-kiekje enkele jaren geleden op precies dezelfde plek is genomen.

"Duurt al even, maar Rome was ook niet in een dag gebouwd"

'2019 versus 2021! Deze foto van links kreeg ik als een herinnering op Facebook. De foto rechts was vorige week!' schrijft de zangeres blij bij onderstaande post. 

'Verandering is niet eenvoudig, maar het is het zo waard! Ik ben dankbaar voor mijn mentale, spirituele en fysieke groei. Een 'work in progress'! Duurt al even, maar Rome was ook niet in een dag gebouwd', sluit Shirma af. 

Veel volgers vinden het een prachtige prestatie en laten dat ook weten in de reacties: 'Wat een kracht & toewijding! Inspiratie voor zoveel anderen', 'Wow, looking good!', 'Respect schat' en 'Prachtig mooi', wordt er onder meer gezegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shirma Rouse al twee jaar bezig met afvallen: 'Blij met waar ik sta'

Shirma is alweer ruim twee jaar bezig met afvallen. Eind mei vertelde ze nog openhartig dat ze trots is op wat ze al heeft bereikt, maar dat ze 'nog lang niet klaar is'. Hoewel ze al meer dan 60 kilo is kwijtgeraakt, was ze nooit ongelukkig met haar eigen lichaam: "Het ging me niet om de weegschaal, maar meer om de vraag: waar sta ik eigenlijk, in het leven?" Het omslagpunt kwam toen haar nichtje werd geboren. "Ik dacht: ik wil alles met haar kunnen doen. Ik wil met haar kunnen rennen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shirma Rouse blikt terug: 'Het is kapot zwaar af en toe'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore