Entertainment

'Nieuwe dramaserie à la Bridgerton in de maak'

27 juli 2021 03:55 Aangepast: 27 juli 2021 09:03
Bridgerton Beeld © Netflix/Liam Daniel

Sarah Ferguson (61) is in gesprek over de televisierechten van haar debuutroman. In ieder geval één streamingservice heeft zich al gemeld om van 'Her Heart for a Compass' een dramaserie à la 'Bridgerton' te maken, zo meldt een bron aan vakblad 'Variety'.

"Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar mijn familiegeschiedenis"

Het boek, een historisch drama, komt begin augustus uit in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Het verhaal is gebaseerd op een van Sarahs voorouders, vertelde de hertogin van York eerder op social media. 'Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar mijn familiegeschiedenis met behulp van de koninklijke archieven. Het boek bevat daardoor veel details uit het Victoriaanse tijdperk. Ook heb ik gebruikgemaakt van mijn eigen levensverhaal en ervaringen. Dus het is een verhaal dat mij zeer na aan het hart ligt.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Bridgerton-actrice is de dochter van bekende acteurs

De ex-vrouw van prins Andrew bracht in het verleden diverse kinderboeken uit en ook enkele non-fictieboeken. Ze zette haar eerste stappen in Hollywood in 2009, toen ze een van de producenten was van The Young Victoria. Die film ging over de vroege jaren van koningin Victoria, de betovergrootmoeder van de huidige koningin Elizabeth.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Regé-Jean keek met familie naar seksscènes Bridgerton: 'Ongemakkelijk'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore