Entertainment

Miljuschka Witzenhausen blij met droomhuis: 'Kom van drie hoog achter'

26 juli 2021 13:37
Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka Witzenhausen timmert lekker aan de weg. Zo is ze aankomend seizoen te zien als de nieuwe presentatrice van het RTL-programma 'Obese'. Toch is carrière maken en geld verdienen ook niet alles, zo deelt de 36-jarige met haar volgers via Instagram Stories.

"Rijk worden, grote huizen en dikke auto’s, dat zou niet het doel moeten zijn"

In 2019 kocht Miljuschka samen met haar vriend Philip een vervallen, oude kaasboerderij. Na een rigoureuze verbouwing kan ze het eindelijk haar droomhuis noemen. 'Ik kom letterlijk van drie hoog achter. Ik knijp mezelf nog vaak als ik er wakker word, want het is een droom', antwoordt ze dan ook als iemand haar tijdens een vragenrondje op Instagram vraagt of ze zich er al helemaal thuisvoelt. 

Hoewel ze het heerlijk vindt om te kokkerellen in haar nieuwe keuken, is het niet zo dat het huis haar gelukkig maakt. Ze vertelt: 'Ik kan overal m’n draai vinden, zolang ik maar de mensen om me heen heb waarvan ik hou.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen presenteert vernieuwde versie van Obese

De presentatrice vindt het dan ook 'ongemakkelijk' om te zien dat veel mensen maar één doel voor ogen hebben: succesvol zijn. 'Rijk worden, grote huizen, dikke auto’s dat zou niet het doel moeten zijn', aldus de culinair ondernemer.

Als dochter van Astrid Holleeder weet Miljuschka als geen ander dat het niet de buitenkant is die telt. De tv-kok denkt dan ook bij alles wat ze meemaakt aan haar moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zussen Holleeder nemen afscheid van Peter R. de Vries

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore