Entertainment

Bert geeft vertrekkende Ysolde een trap na: 'Niet rijp voor relatie'

23 juli 2021 07:34 Aangepast: 23 juli 2021 09:45
Beeld © RTL

Het kwam natuurlijk niet meer helemaal uit de lucht vallen, maar gisteravond konden we allemaal zien hoe de wegen van Ysolde en Bert in 'B&B Vol Liefde' scheidden. Een discussie over het geloof deed bij beiden de poort dichtslaan.

"Het is gewoon geen match"

Ysolde besloot na lang wikken en wegen toch haar koffers te pakken. Ze probeerde er nog een leuk einde aan te breien: "Ik wil je bedanken voor de gezellige dagen. Ik heb wel genoten."

Daarop kwam Bert toch een stuk ongezelliger uit de hoek. "Het is gewoon geen match. Je hebt de moeite genomen om hiernaartoe te komen. Maar je bent nog echt niet rijp voor een relatie."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bert en Romana laten temperatuur stijgen in B&B Vol Liefde

Zichtbaar van haar stuk gebracht zegt Ysolde dat ze zelf 'niet het idee heeft dat dat het echt is'. Maar dan doet Bert er nog een schepje bovenop. "Het maakt niet uit. Dat merk ik gewoon uit de gesprekken. En je bent gewoon heel kwetsbaar. Dat kwam de eerste zondagavond al naar buiten." 

Ondertussen wordt de band tussen Bert en de blonde Romana steeds hechter. Ze doken laatst zelfs samen de sauna in, terwijl ze de andere dames bespraken. Hoe dat verliep, zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dames B&B Vol liefde niet te spreken over zonnende werkster

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore