Entertainment

Fans door het dolle: Helene Fischer deelt stukje nieuwe muziek

22 juli 2021 16:05 Aangepast: 22 juli 2021 21:55
Helene Fischer tijdens de opnames van een tv-programma in München. Beeld © Getty

Het is al een paar jaar stil rondom de Duitse superster Helene Fischer (36). Vorige jaar gingen nog geruchten rond dat ze Duitsland zou vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, maar daar bleek niks van waar. We don't feel hate, want in de tussentijd lijkt ze hard gewerkt te hebben aan nieuwe muziek. Op haar social media deelt ze een stukje van het resultaat.

"Die Queen kommt zurück"

Bij het fragment, dat hieronder te beluisteren is, heeft Helene niks geschreven. Bovendien heeft ze al haar vorige foto's van haar pagina gehaald: een veelgebruikte move wanneer artiesten een nieuw muzikaal tijdperk tegemoet treden. Het lijkt er dus op dat ze met de 'mysterieuze' post officieel aankondigt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

En de fans, die gaan door het dólle. In de reacties lezen we: 'De koningin komt terug', 'Is dat een beat van een nieuwe single?!', 'Helene, je maakt ons gek' en 'De voorpret laat zich niet in woorden uitdrukken.'

Update: Inmiddels heeft Helene in een hele reeks video's op haar Instagram Stories laten weten dat ze inderdaad een nieuw album gaat uitbrengen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Helene Fischer genoemd als Duitse songfestivalinzending

Begin juni schreven we nog dat er geruchten rondgaan dat de 'Atemlos durch die Nacht'-zangeres achter de schermen met nieuwe muziek bezig is. Ze zou, volgens Duitse media, dit jaar nog een nieuw album uitbrengen

Haar laatste album, genaamd Helene Fischer, verscheen alweer vier jaar geleden. De plaat bereikte in Duitsland de status van maar liefst vijfvoudig-platinum. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Helene Fischer wordt aanbeden door wereldberoemde artiest

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore