Ga naar de inhoud
Entertainment

Tanja Jess verklapt hét geheim van haar relatie met Charly Luske

Charly Luske en Tanja Jess Beeld © ANP

Ze zijn al meer dan twintig jaar samen: Tanja Jess (54) en Charly Luske (42). Wat is hun geheim? Tanja verklapt het zelf in een interview met 'LINDA.'

"Aan jezelf werken en leren communiceren is zo belangrijk"

Tanja kan er kort over zijn: "Bij elkaar blijven en op tijd hulp zoeken." Dat heeft ontzettend geholpen voor haar en Charly. Volgens de presentatrice is het vooral belangrijk om op tijd hulp te zoeken. "Al zijn ook wij pas naar de relatietherapeut gegaan toen we tegen dezelfde dingen bleven aanlopen. Maar aan jezelf werken en leren communiceren is zo belangrijk."

Ze geeft het iedereen mee als tip. "Liever met een echte therapeut dan een 'coach': coach klinkt misschien minder heftig, maar het wemelt in dat circuit van de kwakzalvers."

Zo
Lees ook:
Zo ziet de oudste, jarige zoon van Charly Luske en Tanja Jess eruit

Tanja en Charly hebben er een pittig jaar op zitten, niet zozeer op relationeel vlak maar juist financieel. "Charly en ik zijn samen zeker tachtig procent van ons inkomen kwijtgeraakt." Toch is ze niet stil gaan zitten en heeft ze nieuwe projecten met beide handen aangepakt. "Photoclass Smartphone for Mama, een online fotocursus waarmee je leert fotograferen via je smartphone. En Kaarten op Tafel, mijn podcast waarin ik gesprekken voer met steeds twee bekende vrouwen uit verschillende generaties en met een diverse achtergrond."

Sport
Lees ook:
Sport redding voor Tanja Jess en gezin na coronabesmetting

Het powerkoppel leerde elkaar in september 2000 kennen en stapte in augustus 2008 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee zoons: Billy (18) en Bobby (13).