Ga naar de inhoud
Entertainment

Mel C hint op Spice Girls reünie mét Victoria Beckham

Beeld © Getty Images

Toen de Spice Girls in 2019 een tournee deden, was Victoria Beckham de grote afwezige. De mode-ontwerpster zou het te druk hebben met werk en haar gezin, tot grote teleurstelling van de fans. Toch is de kans groot dat álle leden van de Spice Girls nog een keertje bij elkaar komen. Mel C heeft namelijk in een interview laten weten zelfs Victoria Beckham wel oren heeft naar een reünie.

"Victoria zou het geweldig vinden"

Tijdens een interview in de talkshow Lorraine liet Mel C woensdag weten dat ze er allemaal van dromen om nog een keer op te treden tijdens Glastonbury, één van de grootste festivals in Groot-Brittannië. Op de vraag of Victoria Beckham dit ook ziet zitten, is Mel C heel duidelijk. "Tussen jou en mij: Victoria zou het geweldig vinden om naar Glastonbury te gaan!"

Spice
Lees ook:
Spice Girls was niet de 'passie' van Victoria Beckham

Volgens Mel C hebben ze het er regelmatig als groep over om nog een keertje bij elkaar te komen. "Toen we de tournee deden in 2019 waren we ontzettend onder de indruk van de liefde die er nog steeds is voor de Spice Girls en hoe we nog steeds invloed hebben op heel veel mensen, net name de jongere generatie. We zouden het dan ook geweldig vinden om het nog een keer te doen als het weer op een veilige manier kan."

Nooit
Lees ook:
Nooit uitgebracht lied van de Spice Girls nu op streamingdiensten