Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoon Fajah Lourens gevloerd door voedselvergiftiging in Afrika

Fajah Lourens Beeld © ANP

De zoon van actrice en schrijfster Fajah Lourens (40), Shai, is zijn vakantie in Afrika niet al te best begonnen. Hij liep namelijk voedselvergiftiging op en omdat ook nog eens Fajahs bagage kwijt was geraakt, had ze geen medicijnen voor hem bij zich. Dat laat ze weten op social media.

"Deze reis startte met mijn bagage die niet aankwam en dan kom je er tijdens een voedselvergiftiging toch achter hoe vervelend dat is"

Inmiddels gaat het weer een stuk beter met Shai, maar dat was niet zo lang geleden nog totaal anders: 'Afrika, deze reis startte met mijn bagage die niet aankwam en dan kom je er tijdens een voedselvergiftiging toch achter hoe vervelend dat is.'

Ze vervolgt: 'Ik had geen actieve kool etc. bij me om mijn mannetje (waarvan ze hier denken dat het mijn vriend is) te verzachten van de pijn. Toch is het allemaal goedgekomen en zijn we iets sneller als gepland naar fase 2 van de vakantie, rust. Afrika je bent zo bijzonder.'

Met actieve kool doelt Fajah hoogstwaarschijnlijk op norit. Een kool die helpt om schadelijke stoffen uit het lichaam te krijgen door deze te adsorberen. 

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens is 40 jaar: zó werd ze bekend en bleef ze in de picture

Onlangs maakte Fajah nog bekend een nieuwe vlam aan de haak geslagen te hebben. Op social media deelde ze begin deze maand voor het eerst een foto van haar en Bart. Of hij ook mee is op vakantie naar Afrika, is onbekend. 

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens: 'Ik heb voor de derde keer corona gehad'