Entertainment

Noraly Beyer voelt zich verlegen schoolmeisje door nieuwe liefde

21 juli 2021 12:25 Aangepast: 21 juli 2021 13:11
Beeld © ANP

Oud-nieuwslezeres Noraly Beyer (75) voelt zich een verlegen schoolmeisje als mensen haar aanspreken op haar nieuwe relatie met acteur Joost Prinsen (79). Dat vertelde de 75-jarige Beyer woensdag op NPO Radio 1.

"Zo open als hij is ben ik niet"

Joost openbaarde hun relatie een maand geleden in zijn nieuwe boek 'Na Emma'. "Het is voor mij geheel en al nieuw dat hij dat zo naar buiten brengt", bekende Beyer lachend op de radio. "Hij is daar erg open in. Zo open als hij is ben ik niet. Ik lach nu ook vooral uit verlegenheid."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Joost Prinsen heeft de liefde gevonden bij Noraly Beyer

Op de vraag hoe verliefd haar nieuwe partner is, antwoordde ze: "Dat moet je hem maar vragen." De 79-jarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw, na bijna vijftig jaar huwelijk. Prinsen en Beyer hadden ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie en later een lunch. "Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van 16 in een portiek", vertelde Prinsen onlangs in de Volkskrant.

De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen. "Die was rood", voegt hij daaraan toe. Zij hebben nu een lat-relatie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore