Entertainment

Vierde seizoen van Dynasty laat (nóg) langer op zich wachten

20 juli 2021 16:00
Beeld © IMDb

Het geduld van 'Dynasty'-fans wordt flink op de proef gesteld. Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat de twintig afleveringen van het derde seizoen verschenen. Met een vijfde seizoen (!) in de maak is de grote vraag nu: wanneer verschijnt 'Dynasty' seizoen vier?

Het antwoord? Voorlopig niet. Balen voor fans die liever gisteren dan vandaag willen weten hoe het ervoor staat tussen de Colby's en de Carringtons. En hallo, hoe gaat het eigenlijk met Fallon na al die problemen op haar vrijgezellenfeest? Antwoord op de vragen omtrent het derde seizoen krijgen kijkers waarschijnlijk pas in het najaar, meldt Netflix-Nederland. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dynasty keert pas weer in 2021 terug

In Amerika is bij de zender CW geschoven in hun uitzendschema, waardoor het huidige seizoen van Dynasty pas sinds mei loopt. Medio oktober wordt daar de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat het seizoen ergens in die maand in Nederland op Netflix verschijnt. Tot die tijd moeten fans het doen met deze korte sneak peek van het seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dynasty-legende Diahann Carroll overleden op 84-jarige leeftijd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore