Entertainment

Dochter Eminem deelt zeldzaam kiekje met vriend

20 juli 2021 15:42
Beeld © Getty

Hoewel ze zelf absoluut geen problemen heeft om op de foto te gaan, is Hailie Jade Scott (25) een stuk terughoudender als het om familie en vrienden gaat. De dochter van rapper Eminem maakte afgelopen weekend echter een uitzondering en deelde een lief kiekje van zichzelf met haar vriend Evan.

'Ik deel mijn feed zelden met iemand anders, maar als ik het doe, dan het liefst met jou', zo schrijft ze. Op de foto is te zien hoe de twee knus tegen elkaar aankruipen. Nathan Kane Mathers, de broer van Eminem, is duidelijk blij met het vriendje van zijn nichtje. 'Mijn vriend Evan!' pent hij onder het kiekje.

Hailies Instagram bestaat eigenlijk alleen maar uit foto’s van zichzelf, op een paar foto’s met Evan na. Toch is het alweer een tijdje geleden dat we hem voorbij hebben zien komen. In 2019 deelde ze voor het laatst een foto van hem tijdens haar verjaardagsfeestje. De twee zijn sinds 2016 samen en hebben elkaar leren kennen op de Michigan State University.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politieagent: 'Belager deed moordpoging op Eminem'

Eminem liet vorig jaar tijdens een interview weten dat Hailie een vriendje heeft. Toen hij de vraag kreeg of ze kinderen had, zei hij: "Geen baby’s, alleen een vriendje. Ze maakt het goed en ik ben erg trots op haar." Hailie is het enige kind van Eminem en zijn ex-vrouw Kim Scott. Eminem schreef meerdere nummers over zijn dochter, bijvoorbeeld 'Hailie's Song' (2002) en 'Mockingbird' (2004).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eminem haalt uit naar Mariah Carey en Billie Eilish

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore