Entertainment

Nieuwe advocaat Britney Spears gaat aanvallend te werk

20 juli 2021 03:34 Aangepast: 20 juli 2021 07:59
Britney Spears Beeld © Getty Images

Het nieuwe juridische team van Britney Spears (39) gaat aanvallend te werk om de vader van de zangeres zo snel mogelijk te ontslaan als curator. Dat heeft advocaat Mathew Rosengart (58) maandag na een zitting bij de rechtbank in Los Angeles aan aanwezige Amerikaanse media laten weten.

"Mijn kantoor en ik gaan strijdbaar en voortvarend aan de slag"

Mathew bedankte in een korte toespraak Spears 'voor haar moed en haar kracht', de rechter voor haar medewerking en de fans van de zangeres voor hun #FreeBritney-campagne. Hij eindigde met de woorden: 'Tenslotte wil ik nog zeggen dat, zoals ik ook vorige week in de rechtbank heb verkondigd, mijn kantoor en ik strijdbaar en voortvarend aan de slag gaan met een petitie om Jamie Spears te ontslaan, tenzij hij eerder opstapt.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-bodyguard Britney geeft heftig medicijngebruik zangeres toe

Britney sprak zich vorige maand voor het eerst uit over de al dertien jaar durende curatele die startte toen ze in 2008 werd opgenomen in een psychiatrische instelling. Vorige week vroeg ze de rechter toestemming haar eigen advocaat te kiezen in plaats van de door de rechtbank toegewezen raadsman die haar de afgelopen jaren bijstond. Ze herhaalde daarbij ook het verzoek haar vader Jamie te mogen ontslaan als haar toezichthouder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jamie Lynn Spears trekt zich niets aan van aanval zus Britney

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore